ŠTO DJECA PRIČAJU 2020-07-06T17:43:17+00:00

ŠTO DJECA PRIČAJU

MIA JANJIĆ (7,5)

“Obožavam cheerleading jer je zabavno. Prije i nakon treninga netko kaže vic pa se smijemo. Najmanja sam u grupi pa sam flyerica. Svašta radimo, od zvijezda, dizanja do bacanja, i navijamo na veselu muziku. To je timski sport pa sve moramo biti dobre..”


KATJA KOVAČEC (9)

“Volim ići na cheerleaders jer se dižemo i to mi je fora, jer radimo zvijezdu pa je imam vremena naučiti i  jer imamo lijepe dresove.


EVA BILANDŽIJA (9)

“Odabrala sam cheerleadi ng za izvanškolsku aktivnost jer: je zabavan, jer volim vježbati, jer su stvari koje učimo na cheerleadingu izazovne i cool… Volim to što se dižemo i bacamo. Obožavam ga i zato redovito dolazim na treninge cheerleadinga. Volim dresove, tenisice, duksice, mašnice koje nosimo na nastupima.”


JANA JURKOVIĆ (10)

“Volim cheerleading jer je zakon. Tamo se dižemo, radimo stojeve, zvijedzde i skokove. Naše trenerice su Tea i Antonija. Imam i svoj grupstant flajerica Dora, baza ja i Magdalena i stražnja Ana. Idem na cheerleading već tri godine i super mi je. “


SARA VELIMIROVIĆ (11)

“Meni se jako sviđa cheer! Sviđa mi se jer radimo kroz igru, idemo na puno natjecanja i vidim prijateljice. Meni se najviše sviđa kada radimo dizanja kao prep i kada radimo gimnastiku. Isto volim kad idemo van. Sviđa mi se naš dres pomponi i mašne jer su lijepe boje.”


ANA BUJIĆ (11)

“Idem na cheerleading jer volim ples i gimnastiku, a cheerleading je dvoje u jednom. Volim cheerleading jer je to moj hobi i život.”


EVA GLAVAČ (11) 

“Ja volim trening jer je zabavan i volim raditi taj sport.”


TARA KUTLEŠA (10)

“Ja cheerleading volim jer mi se sviđa vrta treninga, navijanje i zato što volim trenericu Antoniju i društvo koje tamo imam. Volim se baviti sportom.”


EMA KUKEC (11)

“Volim cheerleading zbog toga što je zabavan, ponekad zahtjevan, ali vrijedn truda. Rado plešem u skupini, a ovaj sport ima baš ono što trebam.”


CVITA ROKOVIĆ (11)

“Volim cheerleading i treninge zato što mi je to zabavno i mogu vježbati.”